Lillestrøm Topphåndball har signert LillestrømBanken som draktsponsor med gyldighet fra 27.desember. Banken har gjennom mange år vært en av de viktigste bedriftene på Romerike for å skape et rikt mangfold innenfor bl.a. kultur og idrett.

Markedsansvarlig i LTH, Tore Langen, og nestleder Stine Skoglund er veldig fornøyd med kontrakten som nå er signert. -Dette er en betydelig avtale for oss. Banken har en profil som passer vår filosofi om lokal forankring og samarbeid, forklarer Langen.

LillestrømBanken er den eldste nålevende bedriften i Lillestrøm, og har vært i drift siden 1887.  Hjørnesteinsbedriften har alltid vært opptatt av nærvær i lokalsamfunnet. -Vi har merket oss at LTH har utviklet seg positivt som klubb.  Deres fokus på å utvikle guttehåndballen på Romerike, samt at de har satt Lillestrøm på kartet har vært vesentlig for å inngå dette samarbeidet, forteller Trine Ullereng, markedsansvarlig i LillestrømBanken.

Lillestrøm Topphåndball er prestasjonsklubb for senior menn og eldste juniorklasse på guttesiden for Aurskog Finstadbru SPK, Fet IL, Rælingen HK og Skedsmo HK.  I tillegg har de vært med på å etablere markedssamarbeidet «Håndballfelleskapet Romerike» for å sikre bredde og rekrutteringsarbeidet