Vi er stolte over å kunne presentere årets trenerteam, der vi har klart både å videreføre og å tilføre noe nytt. Sammen danner de et sterkt team som skal bidra til at LTH er et godt utviklingsmiljø som skaper resultater.

Bente Lunke Norum fortsetter som hovedtrener. Hun har i løpet av de siste 2 årene utviklet seniorgruppa til å hevde seg mot de beste lagene i 2.divisjon. Bente er utdannet EHF Master coach og vant gull i VM sammen med teamet på LK02 i sommer. Hun har opparbeidet seg god erfaring i topphåndballen og jobber langsiktig med målsetningene satt i klubben. LTH er meget fornøyd med jobben som er gjort både på og utenfor banen. Klar og tydelig filosofi med fokus på egne prestasjoner, sammen med håndball full av fart og glede, har gitt mange og lange steg i den retningen vi ønsker i LTH.

Glenn Mørk tar steget fra juniorgruppa til senior. Han er godt i gang med sin trenerutdannelse og har i løpet av siste to årene utviklet en stor gruppe juniorspillere, der flere nå er klare for å ta steget over til senior. Glenn er en meget ambisiøs trener som vil gi trenerteamet den dynamikken vi forventer vil gi resultater neste sesong.

I tillegg kan vi med stor glede fortelle at LTH profilen Stian Mathisen er tilbake. Denne gangen som målvaktstrener! Stian har en årrekke stengt buret for LTH og har som oppgave å videreføre denne kompetansen til våre unge lovende keepere. Stian vil også være en ressurs for våre partnerklubbers guttekeepere!

Bente Lunke Norum – Glenn Mørk – Stian Mathisen

Emil Martinovic og Milocoaching har fått ansvar for den fysiske delen. Han vil sette opp håndball-spesifikt fysisk program for alle gutta, tilpasset sesong og posisjon. Emil har i år ansvar for fys-trening for KRS, og tidligere blant annet for Vipers og NTG Kongsvinger.

Den sammensatte kompetansen danner et sterkt trenerteam med et felles verdisyn og fundament på hva som er spennende håndball i bunnen. De har et stort fokus på å utvikle hver enkelt spiller til å ta nye steg og ansvar, slik at de på sikt kan bidra i toppen av norsk håndball.

Vi ser alltid etter spillere som kan styrke og bidra i gruppa vår. Dersom du kunne tenke deg å komme på en prøvetrening ta kontakt med sportslig leder Rune Hermansen på telefon 952 10 756 eller på sportslig@lth.no eller ta direkte kontakt med en av trenerne våre.